Zoekmachine optimalisatie uitbesteden of toch zelf proberen? Tegenwoordig is het hard werken om bovenaan te staan bij de bekende zoekmachine Google. Het is dan ook van cruciaal belang om online goed vindbaar te zijn, hierdoor bereiken potentiële klanten jouw website. SEO (Search Engine Optimization) services bieden als dienst aan om jouw organisatie organisch beter vindbaar te maken op de zoekmachines.

De basis van goede SEO

Het is altijd om vanuit een goede fundering verder te bouwen, dit geldt ook voor jouw website. Deze dient namelijk technisch goed opgebouwd te worden zodat Google hier gemakkelijk door heen kan ‘crawlen’. De site moet bijvoorbeeld snel laden wanneer het geopend wordt en de codes dienen ook goed geschreven te worden. 
Er zijn verschillende CMS-systemen (Content Management Systems) het bouwen van een technisch correcte website eenvoudiger maken, voorbeelden hiervan zijn programma’s zoals WordPress en Webflow. Laten we er vanuit gaan dat je een technisch goede website heeft, wat nu?

Zoekwoorden

Nu staat jouw website live en is het wachten geblazen totdat de klanten naar de website komen. Zo werkt het niet! Wanneer je ervoor kiest om zelf SEO toe te passen aan je website dan is er nu werk aan de winkel. Je dient namelijk te onderzoeken wat potentiële klanten als zoekterm gebruiken wanneer ze zoeken naar de producten/diensten die jij aanbiedt. 
Heb je ervoor gekozen om je SEO niet uit te besteden, dan houdt dit in dat je of moet werken met de gratis zoekwoorden tools of hoge maandelijkse kosten moet betalen voor de betere tools. Natuurlijk hoef ik je niet te vertellen dat de gratis tools niet op kunnen boxen tegen de betaalde tools… Dit betekent dat online marketing bureaus dit al als eerste voordeel hebben. 

SEO laten doen?

Geen enkel persoon heeft succes bereikt zonder hulp van anderen. Wanneer jij jezelf niet als een ‘SEO Goeroe’ ziet, dan is de kans zeer groot dat je de vindbaarheid wedstrijd gaat verliezen tegen een concurrent die wel met een online marketing bureau werkt.  Aangezien het gaat om een langdurige investering, het opbouwen van waarde heeft namelijk tijd nodig, adviseren wij je om altijd te werken met een online marketing bureau.
Zij hebben de expertise, de tijd, de tools en ze zijn ten alle tijde op de hoogte van de meest actuele en relevante updates in deze branche. Andere voordelen van het uitbesteden van jou SEO zijn bijvoorbeeld:

  • Google wordt constant geüpdatet en steeds slimmer. Jij hoeft dit niet meer in de gaten te houden;
  • Je blijft jouw concurrenten voor;
  • Je leert je doelgroep beter kennen d.m.v. rapportages;
  •  Beter vindbaar op de relevante zoekwoorden.

Natuurlijk brengt het uitbesteden van SEO nog talloze andere voordelen met zich mee. Vergeet niet dat je SEO laten doen een langdurige investering is die op lange termijn juist geld oplevert in plaats van dat het je geld kost! 

Help mij op weg!

Hoe pak ik mijn zoekmachine optimalistatie aan?

"What gets measured gets improved."

Celeste (43)

Gebruik onze SEO gids
Optimaliseer je website voor zoekmachines zoals Google door middel van website optimalisatie. Lees in onze SEO gids alles over search engine optimization (SEO). We behandelen hier de basis technieken van SEO en je vind hier meer meer informatie, tips, advies en handige trucs voor het optimaliseren van je website, zodat ook jouw website hoog zal scoren in de zoekmachines!

SEO gids

Eenvoudig jouw SEO checken!

In slechts enkele stappen jouw website optimaliseren!

1 Informatie

Lees de SEO checklist goed door, hier staat belangrijke informatie in.

2 Implementatie

Verbeter jouw website aan de hand van de SEO checklist. Met deze handige checklist denk je overal aan!

3 Resultaat

Het resultaat? Beter vindbaar in zoekmachines inclusief topposities binnen Google! Start met het genereren van meer traffic met deze SEO checklist.

Handige SEO checklist voor beginners

Wat zeggen bezoekers over ons?

Chantalle (28)

Seomarktplaats.nl is echt een geweldig platform voor iedereen die een eigen website of webshop heeft. Handige tips over online vindbaarheid en nog veel meer informatie over bijvoorbeeld social media en adverteren.

Noud (56)

De handige SEO gids heeft mij enorm geholpen met het beter vindbaar maken van mijn website!

Waarom SEOmarktplaats.nl?

Handige tips op het gebied van SEO, SEA en social media Online marketing voor beginners & gevorderden De beste SEO-tools op een rijtje Verhoog jouw vindbaarheid en verhoog je conversiepercentage dankzij Seomarktplaats.nl!
© Seomarktplaats.nl 2021 | Sitemap | Disclaimer | Privacy |