De basis van goede SEO

Het is altijd om vanuit een goede fundering verder te bouwen, dit geldt ook voor jouw website. Deze dient namelijk technisch goed opgebouwd te worden zodat Google hier gemakkelijk door heen kan ‘crawlen’. De site moet bijvoorbeeld snel laden wanneer het geopend wordt en de codes dienen ook goed geschreven te worden. 
Er zijn verschillende CMS-systemen (Content Management Systems) het bouwen van een technisch correcte website eenvoudiger maken, voorbeelden hiervan zijn programma’s zoals WordPress en Webflow. Laten we er vanuit gaan dat je een technisch goede website heeft, wat nu?

Zoekwoorden

Nu staat jouw website live en is het wachten geblazen totdat de klanten naar de website komen. Zo werkt het niet! Wanneer je ervoor kiest om zelf SEO toe te passen aan je website dan is er nu werk aan de winkel. Je dient namelijk te onderzoeken wat potentiële klanten als zoekterm gebruiken wanneer ze zoeken naar de producten/diensten die jij aanbiedt. 
Heb je ervoor gekozen om je SEO niet uit te besteden, dan houdt dit in dat je of moet werken met de gratis zoekwoorden tools of hoge maandelijkse kosten moet betalen voor de betere tools. Natuurlijk hoef ik je niet te vertellen dat de gratis tools niet op kunnen boxen tegen de betaalde tools… Dit betekent dat online marketing bureaus dit al als eerste voordeel hebben. 

SEO laten doen?

Geen enkel persoon heeft succes bereikt zonder hulp van anderen. Wanneer jij jezelf niet als een ‘SEO Goeroe’ ziet, dan is de kans zeer groot dat je de vindbaarheid wedstrijd gaat verliezen tegen een concurrent die wel met een online marketing bureau werkt.  Aangezien het gaat om een langdurige investering, het opbouwen van waarde heeft namelijk tijd nodig, adviseren wij je om altijd te werken met een online marketing bureau.
Zij hebben de expertise, de tijd, de tools en ze zijn ten alle tijde op de hoogte van de meest actuele en relevante updates in deze branche. Andere voordelen van het uitbesteden van jou SEO zijn bijvoorbeeld:

  • Google wordt constant geüpdatet en steeds slimmer. Jij hoeft dit niet meer in de gaten te houden;
  • Je blijft jouw concurrenten voor;
  • Je leert je doelgroep beter kennen d.m.v. rapportages;
  •  Beter vindbaar op de relevante zoekwoorden.

Natuurlijk brengt het uitbesteden van SEO nog talloze andere voordelen met zich mee. Vergeet niet dat je SEO laten doen een langdurige investering is die op lange termijn juist geld oplevert in plaats van dat het je geld kost! 

Vraag hier je gratis offertes aan

Benieuwd naar de beste prijzen voor het uitbesteden van je SEO? Vraag hieronder vrijblijvende offertes aan

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met het privacy beleid.

Handige links

© Seomarktplaats.nl 2023 | Sitemap | Disclaimer | Partners | Seo vacatures |
Toch je SEO uitbesteden?