Binnen 24 uur reactie
Advies van experts
Meer klanten en/of leads
Voordelige tarieven

Hoe werkt Jasper AI?

Kunstmatige intelligentie staat op het punt de schrijfwereld stormenderhand te veroveren. Een AI copywriting tool maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI)-technologie die originele inhoud genereert uit eenvoudige zinnen, waardoor het perfect is voor blogposts en lange werkstukken – dus niet alleen voor korte blurbs op de Facebook-pagina van jouw bedrijf!

De back-end van Jasper.ai maakt gebruik van een aangepast en goed ontwikkeld GPT-3 OpenAI API, die inhoud voor Jasper genereert om op de meest overtuigende manier mogelijk te leveren. Met behulp van technieken zoals machine learning en AI-gegenereerde tekst die keer op keer uniek wordt gecreëerd.

GPT-3 is een neuraal netwerk dat gebruikmaakt van deep learning en vooraf is getraind met miljoenen woorden van andere auteurs. De AI kan dan teruggrijpen op zijn training bij het genereren van contact, en ook consequent verbeteren op basis van aanvullende gebruikersinvoer; het is ongelooflijk coherent! De kwaliteit van deze teksten is ter vergelijking of zelfs beter dan het werk van veel mensen, dankzij de open source-technologie van deze technologie. Het betekent ook dat bedrijven zoals Jasper deze machines in plaats daarvan kunnen gebruiken voor copywriting diensten, omdat ze minder kosten dan menselijke schrijvers. Natuurlijk zijn er aan Jasper.AI ook kosten verbonden. Maar wanneer je deze tool correct toepast, zijn deze maandelijkse kosten verwaarloosbaar. 

Enkele seconden

Jasper AI zet uw geschreven inhoud in enkele seconden om in boeiende, professioneel klinkende teksten, blogs, artikelen, sociale posts, advertentie teksten en nog veel meerder. Met de sjablonen en de “lange-formulier editor”, kun je met slechts één klik meerdere versies van Facebook-advertentiekopieën of zelfs blogposts genereren voor alle verschillende soorten sociale-mediakanalen! Meer weten over de verschillende tools binnen Jasper.AI? Lees dan verder!

Jasper-sjablonen

Met het Jasper-platform kun je sjablonen maken voor elke taak, of deze nu eenvoudig of complex is. Elke sjabloon maakt gebruik van dezelfde onderliggende kunstmatige intelligentie, zodat gebruikers tijd kunnen besparen bij het maken van hun uitvoer, maar elk sjabloon is ontworpen met een specifiek type taak in gedachten. Laten we een paar populaire bekijken:

1) De Chatterbot is geweldig als al je schrijfbehoeften bestaan uit op sociale media gebaseerde inhoud zoals tweets en statusupdates; 2) De Sales Report Generator helpt degenen die producten verkopen door productbeschrijvingen te genereren op basis van klantfeedbackgegevens; 3), zal de LinkedIn Profile Creator snel hoogwaardig materiaal voor het genereren van leads op LinkedIn-profielpagina's met behulp van eigen AI-algoritmen.

Bekijk antwoorden

Reageren op klantrecensies kan een vervelend en een langdurig proces zijn, maar het is van absolute noodzaak. Met dit sjabloon gaat het veel sneller voor je door automatisch reacties te genereren in de tone of voice die het beste bij jouw merk past en direct namens jou zelf of een andere organisatie reageert!

Poll-vragen

De poll-vraag is een geweldige manier om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten en meer te weten te komen over jouw community. Met deze sjabloon heb je voor het debat in clubstijl-peilingen alleen onderwerpen nodig met doelgroepen die overeenkomen met wat ze vragen, evenals stemgeluiden van elke groep waarop wordt gepeild!

YouTube-beschrijving

Videobeschrijving op YouTube is noodzakelijk om daar te scoren, maar het maken van een videobeschrijving na het opnemen en bewerken van je video kan vervelend zijn. Met deze tool hoef je alleen maar de titel van jou video's toe te voegen, samen met enkele trefwoorden voor Google SEO doeleinden. De inhoud wordt dan gegenereerd dat specifiek rond die onderwerpen is geoptimaliseerd, zodat deze eruit springt bij kijkers terwijl ze door de geüploade video’s van anderen bladeren!

Primaire tekst Facebook-advertentie

Met deze sjablonen kun je snel en eenvoudig een professionele Facebook-advertentie maken. Je kunt meerdere variaties in één keer genereren, deze kopiëren/plakken in het sociale mediaplatform van jo keuze of gewoon testen op verschillende platforms totdat je vindt welke het beste is om bepaalde doelgroepen met specifieke interesses te bereiken - en dat allemaal zonder tijd te verspillen!

Inhoudsverbeteraar

De Content Improver is een nieuwe AI-tool waarmee je tekst kunt maken met verschillende zinsstructuren en sjablonen. Het kan 600 tekens per keer genereren, dus het zal deze keer niet gemakkelijk worden voor de computer! Er zijn talloze situaties waarin deze tools van pas zouden komen, zoals bij het snel reageren of het schrijven van artikelen op aanvraag. Momenteel gebruiken wij de inhoudsverbeteraar (content improver) om volledige artikelen mee te schrijven!

Genereer AI-inhoud in andere talen: hoe werkt het?

Dit is een geweldige tool om content voor je website of blog te genereren in andere talen dan het Engels. Je kunt de vertaalde tekst van de ene taal in de andere gebruiken, originele artikelen schrijven met begrip van die specifieke taal - zelfs hele documenten vertalen! Het enige dat je nodig hebt, zijn enkele woorden bij de hand en selecteer vervolgens welk brondocument als invoerbestand zal dienen; dit betekent dat je niet meer op zoek hoeft te gaan naar al die oldschool flashcards, want nu hebben we iets beters in handen...

Boss-modus

Boss Mode is een kunstmatige intelligentie die automatisch nieuwe inhoud genereert voor je blogposts of sociale media-profielen. Je voert het onderwerp in en de Boss-modus maakt een boeiende kopie met specifieke aanwijzingen op basis van wat je wilt zeggen - perfect als je een ruwe schets hebt maar geen tijd hebt om het zelf te schrijven!

Dat is waar de onlangs geïntroduceerde “boss-modus” om de hoek komt kijken. In plaats van alleen bestaande zinnen uit te breiden, kan Jasper AI zijn eigen ding doen en er zijn hier niet veel richtlijnen omdat alles overal kan worden genomen. Van een gesprek tussen twee mensen of een zin die misschien eerder is beantwoord met weinig richting. Zolang lang je duidelijk bent over wat voor soort reactie je wilt, regelt boss-modus de rest!

Originaliteit van gegenereerde inhoud

Toen we deze tool voor het eerst gingen gebruiken, was de originaliteit van de inhoud moeilijk te geloven. Het voelde zo goed en correct aan dat het onmogelijk leek voor iemand om niet zomaar van één webpagina te kopiëren of te plakken of twee afzonderlijke berichten samen te voegen, wat in ons boek nog steeds als plagiaat zou worden beschouwd. Maar toch bleek de content volledig uniek te zijn geschreven (ontwikkeld in dit geval), wat zeer onnatuurlijk aanvoelt in het begin! Toch hebben we ons hier aan overgegeven nadat we vele teksten hierop gecontroleerd hadden. Benieuwd wat anderen over Jasper.ai zeggen? Lees hier meer.

Voor wie is dit hulpmiddel bedoeld?

Jasper.ai is perfect voor de schrijver die enkele duizenden woorden per maand schrijft en een tool nodig heeft die hem tijd en geld bespaart! Het kan vooral nuttig zijn voor diegenen die werken met digitale marketingbureaus of zoekmachineoptimalisatiebedrijven vanwege de veelzijdigheid ervan. Je zult toch altijd zelf in de gaten moeten houden waar een seo tekst aan moet voldoen en hoe leesbaar deze is. Als iemand die ook naar blogs/inhoudswebsite-eigenaren kijkt, maar we denken dat het logisch zou zijn als je net begint, dus hier is onze mening: eigenaren van kleine bedrijven en freelancers ... en nog belangrijker - JIJ!!

Prijzen

De prijs is redelijk voor de voordelen die je ervoor terugkrijgt. Het startersplan kost $ 29 per maand en geeft je 20.000 woorden per maand om mee te werken; dit stelt ons allemaal schrijvers in staat die net genoeg ruimte op hun computers (of telefoons!) nodig hebben, zodat ze zich niet krap voelen tijdens het schrijven van blogposts of artikelen voordat ze online worden gepubliceerd - wat me bij mijn volgende punt brengt...

Wellicht wil je Jasper eens vergelijken met andere AI copywrting tools. Onze ervaring met schrijven via Copy.AI is bijvoorbeeld erg goed. Er is de afgelopen jaren veel veranderd, maar wat niet? In feite blijft één belangrijk ding in de digitale wereld van vandaag constant: mensen willen nog steeds kwaliteitsinhoud als het gaat om blogs/blogs!

conclusie

Met Jasper.ai heeft SEO Marktplaats inhoud van hogere kwaliteit kunnen creëren die aantrekkelijker en kosten effectiever is voor ons bureau dan ooit tevoren! De robot zorgt voor alles, van het schrijven van artikelen of tweets tot en met het bewerken ervan met grammaticacontrole, zodat je geen leger aan personeel nodig hebt - slechts één echt slimme machine in een controlekamer die wordt gerund door mensen zoals jij:).

PS: Deze review is gedeeltelijk met behulp van Jasper.AI geschreven! Wij horen graag van je of je dit was opgemerkt.

Bezoek hier de website van Jasper.ai >>

Vraag hier je gratis offertes aan

Benieuwd naar de beste prijzen voor het uitbesteden van je SEO? Vraag hieronder vrijblijvende offertes aan

Interesse in:

Handige links

© Seomarktplaats.nl 2024 | Sitemap | Disclaimer | Partners | Seo vacatures |
Toch je SEO uitbesteden?