Binnen 24 uur reactie
Advies van experts
Meer klanten en/of leads
Voordelige tarieven

Waarom deze scan?

Met een SEA scan zorgt je bedrijf ervoor dat er meer rendement uit bestaande zoekmachine advertenties gehaald wordt. Deze scan geeft resultaten weer die gebruikt kunnen worden om je advertenties te optimaliseren en hierdoor kosten lager te houden. Wij voeren deze scan uit om te analyseren hoe jouw Google AdWords account functioneert en hierdoor kunnen we precies zien waar kansen en verbeteringen liggen. Via deze weg verbeter je de complete customer journey en zul je de juiste klanten naar je website sturen.

Resultaten in één overzicht met een SEA scan

Besteed de SEA scan uit. Hierdoor zul je genieten van een aantal voordelen. Resultaten van deze scan worden door onze specialisten op papier gezet. Zij zullen direct kijken naar verbeterpunten waardoor het voor jou in één oogopslag duidelijk wordt waar je kansen kunt benutten door veranderingen door te voeren. Je account wordt uitgebreid onderzocht en diverse zaken komen aan bod. Dit is niet alleen op advertentiegebied. Zoekmachine adverteren gaat namelijk hand in hand met zoekmachine optimalisatie. Hierdoor wordt er tevens gekeken naar de zoekwoorden die gebruikt zijn in je content om de juiste doelgroep te bereiken. Een advertentie via Google zal niet goed lopen wanneer onjuiste zoekwoorden worden gebruikt. Met een kritisch oog wordt er gekeken naar de advertentieteksten, kwaliteitsscore en de structuur. Hierna kunnen wij praktisch advies leveren waardoor jouw advertenties optimaal benut kunnen worden.

De hulp van SEOmarktplaats.nl

Nadat je een persoonlijke SEA scan hebt ontvangen over jouw website en advertenties, kun je zelf aan de slag gaan om deze verbeteringen door te voeren en op kansen in te spelen. Echter is de juiste kennis, tijd en energie nodig om dit tot een succes te laten verlopen. Je hebt daarom de mogelijkheid om de uitwerking van deze verbeteringen uit te besteden bij SEOmarktplaats.nl. Door onze kennis en kunde kunnen onze specialisten ervoor zorgen dat er met een lager budget hetzelfde resultaat behaald kan worden. Je bent er tevens van verzekerd dat dit op geheel professionele wijze gebeurt waardoor conversies zullen toenemen. Grijp deze kans met beide handen aan en sta versteld van de resultaten die je zult boeken.

Laat je SEA scan uitvoeren door SEOmarktplaats.nl. Kom in contact met een van onze collega's en plan een gratis en vrijblijvend gesprek in. Benut al je kansen en optimaliseer je bedrijf!

Vraag hier je gratis offertes aan

Benieuwd naar de beste prijzen voor het uitbesteden van je SEO? Vraag hieronder vrijblijvende offertes aan

Interesse in:

Handige links

© Seomarktplaats.nl 2024 | Sitemap | Disclaimer | Partners | Seo vacatures |
Toch je SEO uitbesteden?