Keurmerken

De inkomsten van alle hypotheekadviseurs bestaan uit de provisies die zij krijgen op het afsluiten van hypotheken. Daarom kan het voor hun aantrekkelijk zijn om een hypotheek te adviseren die het meeste geld oplevert. Om dit te voorkomen zijn er diverse keurmerken van hypotheken geïntroduceerd. Hieronder geven we de beschrijvingen van de twee keurmerken die alle hypotheekadviseurs op Hypotheekadviseur Vergelijk hebben.

Erkend Financieel Adviseur

Dit keurmerk van hypotheken is persoonsgebonden. De adviseur met dit certificaat moet een beroepsopleiding hebben gevolgd en minimaal een jaar actief zijn als hypotheekadviseur. Deze professional moet gedurende deze periode minimaal de helft van de werktijd actief zijn als hypotheekadviseur. Dit keurmerk van hypotheken wordt gecontroleerd door de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH) en dit is een initiatief van de gezamenlijke hypotheekadviseurs. Dit certificaat wordt verstrekt aan makelaars, assurantietussenpersonen, hypotheekadviseurs, intermediairs en zelfstandige bemiddelaars die aantoonbaar genoeg kennis en ervaring hebben met het geven van hypotheekadvies.

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Dit keurmerk van hypotheken is kantoorgebonden en elke adviseur van deze kantoor hoort aan een aantal specifieke opleidingseisen te voldoen. Ook moeten ze zich houden aan de Gedragscode Hypothecaire Financieringen. Alle adviezen van de hypotheekadviseurs worden in een klantendossier vastgelegd door de klanten en adviseurs worden ondertekend. Deze dossiers moeten zorgvuldig worden bewaard, zodat eventuele foute adviezen kunnen worden aangetoond. Minimaal één keer in anderhalf jaar voert het Klachteninstituut voor financiële dienstverleners (KiFiD) een klanttevredenheidsonderzoek uit onder van de klanten van de hypotheekadviesbureaus om dit keurmerk van hypotheken te geven.

"What gets measured gets improved."

Celeste (43)

Gebruik onze SEO gids
Optimaliseer je website voor zoekmachines zoals Google door middel van website optimalisatie. Lees in onze SEO gids alles over search engine optimization (SEO). We behandelen hier de basis technieken van SEO en je vind hier meer meer informatie, tips, advies en handige trucs voor het optimaliseren van je website, zodat ook jouw website hoog zal scoren in de zoekmachines!

SEO gids

Eenvoudig jouw SEO checken!

In slechts enkele stappen jouw website optimaliseren!

1 Informatie

Lees de SEO checklist goed door, hier staat belangrijke informatie in.

2 Implementatie

Verbeter jouw website aan de hand van de SEO checklist. Met deze handige checklist denk je overal aan!

3 Resultaat

Het resultaat? Beter vindbaar in zoekmachines inclusief topposities binnen Google! Start met het genereren van meer traffic met deze SEO checklist.

Handige SEO checklist voor beginners

Wat zeggen bezoekers over ons?

Chantalle (28)

Seomarktplaats.nl is echt een geweldig platform voor iedereen die een eigen website of webshop heeft. Handige tips over online vindbaarheid en nog veel meer informatie over bijvoorbeeld social media en adverteren.

Noud (56)

De handige SEO gids heeft mij enorm geholpen met het beter vindbaar maken van mijn website!

Waarom SEOmarktplaats.nl?

Handige tips op het gebied van SEO, SEA en social media Online marketing voor beginners & gevorderden De beste SEO-tools op een rijtje Verhoog jouw vindbaarheid en verhoog je conversiepercentage dankzij Seomarktplaats.nl!
© Seomarktplaats.nl 2020 | Sitemap | Disclaimer | Juridisch | Privacy |